Teisinės paslaugos padeda išvengti klaidų įvairiose situacijose

22/03/2021 17:29

Advokatų, teisininkų paslaugos kartais gali atrodyti didelė prabanga, tačiau jos padeda išvengti brangiai kainuojančių klaidų taisymo ateityje.

Verslo pasaulyje teisinės paslaugos itin plačiai paplitusios, jų vertė akivaizdi, tačiau tai dar nėra visiška tiesa fizinių asmenų tarpe. Vienok, džiugu, kad sparčiai plečiantis individualia veikla užsiimančių asmenų ir freelancer‘ių ratui, didėja teisinių paslaugų poreikis ir šiame segmente. Teisinės paslaugos tapo itin reikalingos ir vertinamos nekilnojamojo turto, investavimo sandoriuose, intelektinės nuosavybės apsaugos srityje, įforminant įvairias fizinių asmenų paslaugų teikimo sutartis. Akivaizdu, kad pačiam save išlaikančiam asmeniui tiek finansiškai, tiek laiko prasme verčiau investuoti į teisiškai tvarkingus sandorius iš anksto nei vėliau gaišti laiką ir švaistyti lėšas aiškinantis teisines pasekmes teismuose.

Dar viena nenuginčijama sritis, kurioje teisinės paslaugos garantuoja ramią ateitį – šeimos santykiai, ypač turtiniai jų aspektai. Savalaikis kvalifikuoto teisininko patarimas gali padėti tiek santuokos, vedybinės sutarties ar skyrybų, tiek paveldėjimo, globos ar kituose šeimos santykiuose.

Ne kartą įrodyta, jog taupus moka du kartus. Iš tiesų, teisinės paslaugos ir teisinės konsultacijos rengiant sutartis ir sandorius atsieina pigiau nei vėlesnis teisinis atstovavimas teisme. Taigi, nepasimaukime ant šio kabliuko, kreipkimės teisinės pagalbos laiku ir užsitikrinkim ramų rytojų.