Krūtų didinimas implantais - kas populiaru šiandien ir kokios mados tendencijos

17/05/2021 11:57

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas dalijasi savo patirtimi apie plastines operacijas, iš kurių viena populiariausių šiuo metu – krūtų didinimas implantais.

Vienas dažniausių klausimų, kurias užduoda pacientės, prieš tai, kai joms bus atliktas krūtų didinimas implantais, būna – “ar po operacijos krūtys atrodys natūraliai?”. Plastikos chirurgo Kęstučio Maslausko internetinėje svetainėje  rasite didelę nuotraukų galeriją prieš ir po operacijų, kuriose buvo naudoti krūtų implantai, todėl apsilankę svetainėje galite susidaryti sau gana aiškų vaizdą, kaip krūtys atrodo po krūtų didinimo implantais.

Ganėtinai paplitęs mitas, jog krūtys su implantais atrodo nenatūraliai ir lyg balionai, matyt, paplito dėl keleto ypač iššaukiančio rezultato siekių moterų, kurios demonstravo savo nuotraukas socialiniuose tinkluose ir įvairiuose žurnaluose. Tai sukėlė pasipiktinimų bangą ir nepelnytai užtraukė nešlovę net ir toms moterims, kurios pageidaudavo pasididinti krūtis bent iki C dydžio. Internetinės svetainės nuotraukų galerijoje galima įsitikinti, kad kai kurios moterys, atėjusios pas plastikos chirurgą, nedėvi net mažiausio liemenėlės dydžio, o po to, kai joms būna atlikta krūtų didinimo operacija atrodo iš tiesų labiau pasitikinčios savimi, o daili ir subtili krūtinė tik įrodo, jog krūtų implantai gali atrodyti natūraliai.

Krūtų implantai šiuo metu yra populiariausias ir patikimiausias būdas padidinti krūtis. Tinkamai parinkti krūtų implantai leidžia išgauti itin natūralų rezultatą, o pjūviai daromi tose vietose, po krūtimi, kur jų beveik nesimato. Todėl ir randai po operacijos lieka beveik nepastebimi.

Krūtų didinimas implantas dažnai siejamas su dar viena baime – tai skausmo po operacijos baimė. Vis dėlto plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas užtikrina, jog skausmo beveik nesijaučia ir dauguma pacienčių po operacijos jaučiasi tik kaip po gero sporto, o ir tas tempimas neilgai trukus praeina.

Todėl krūtų didinimas implantais – tai iš tiesų saugus ir patikimas būdas turėti gražias krūtis.