Kompaktiški rekuperatoriai

04/01/2017 15:45

Naujiena mažų butų savininkams – vėdinimo įrenginys su gartraukiu. Vėdinimo rekuperatoriai Domekt R 200 V yra kompaktiški, kartu turi integruotą virtuvinį gartraukį. Šie įrenginiai yra išskirtiniai, nes juos ypač lengva integruoti į virtuvinių baldų konstrukciją.

Juk dažnai būna, kad žinant ir suprantant vėdinimo naudą norisi jį įsirengti nuosavame būste, tačiau rekuperatoriai reikalauja vietos namuose. Tam geriausia išeitis – montuojami į virtuvines spinteles įrenginiai.

Įsirengus tokį įrenginį galėsite mėgautis į patalpas tiekiamu švariu oru. Oras tiekiamas šalinant iš patalpų užterštą orą kartu grąžinant šilumą į patalpas. Naudojant šio įrenginio antrą funkciją, kaip virtuvinį gartraukį – šalinamas užterštas oras nuo viryklės, tuo pačiu sumažinant ištraukiamo oro kiekis ir didinamas tiekiamo oro kiekis.

Komfovent virtuvinis gartraukis yra modernaus dizaino, baltos spalvos todėl derės prie šiuolaikiško virtuvės interjero. Šis gartraukis yra ypatingai plonas, taip pat montuojamas su energiją taupančiu LED apšvietimu, be to įdėti riebaliniai filtrai kuriuos galima plauti indaplovėje. Šiame įrenginyje taip pat integruota ir tyliai užsidaranti sklendė.

Tokie rekuperatoriai ne tik, kad yra labai funkcionalūs, bet tinka ir energetiškai efektyviems būstams. Valdomas su valdikliu C4 arba C4.1, kurie turi meniu net ir lietuvių kalba. Šie valdikliai leidžia nustatyti veikimo intervalus realiu laiku, tiekiamo oro srautą. Rodo realią temperatūrą, laiką, drėgmės lygį.

Šio įrenginio veikimas yra gana tylus, į aplinką išmetamo oro garsas tik 30 db(A). Įrenginys atitinka A energinio naudingumo klasę.